Životnost betonových povrchů

Uložit jako PDF

Tento článek si můžete
uložit ve formátu PDF.


Plochy v extravilánu a intravilánu jsou kromě vlivu dopravy vystaveny vlivům prostředí, zejména chemické zimní údržbě a klimatickému zatížení. Výsledkem může být snížená materiálová životnost betonu a následně nerovný povrch, který může být pro některé chodce nebezpečný.


Zima se blíží a po zimě jsou chodníky i vozovky v mnohem horším stavu, než očekáváme, především z důvodů měnících se teplot, používání chemických přípravků apod.

Potřebujete vyřešit v rámci vaší správy nebo regionu potíže s rychlým povrchovým rozpadem betonových povrchů, zejména zámkové dlažby, ploch u nákupních center, parkovišť apod.? Emulze lněného oleje (Emulze LO) je hydrofobní impregnační přípravek, který zabezpečuje ošetření betonových vozovek, ploch parkovišť, chodníků ze zámkové dlažby nebo betonových plotů či zídek. Nástřik omezuje vydrolování betonu opakovanými účinky mrazu a chrání beton před nežádoucím působením rozmrazovacích solí. Emulze LO nezapáchá, impregnace je šetrná k životnímu prostředí a výrazně prodlužuje životnost betonových povrchů a tím tak šetří Vaše peníze.

Naši odborníci Vám rádi vše vysvětlí a poradí, jak zvýšit odolnost betonových povrchů a tím zajistit vyšší bezpečnost všem účastníkům silničního provozu.

Logo Centrum Dopravního Výzkumu, v.v.i.

Logo Centrum Dopravního Výzkumu, v.v.i. Centrum dopravního výzkumu v.v.i.


Komentáře

Abyste mohli přidávat komentáře k tomuto článku, musíte být přihlášeni.

Přihlášení Registrace


Klíčová slova:
Popis: Životnost betonových povrchů